Klipoorbellen.nl verzendt binnen heel Europa

Bijgewerkt: mei 28

Aangezien wij onze liefde voor klipoorbellen, oorbellen zonder piercing, heel graag met iedereen willen delen verzenden wij nu ook door heel Europa! Dus heb jij een nichtje, neefje, broer, zus, oom, tante of gewoon verre vrienden die jij heel graag wilt verrassen met een origineel cadeau wat geschikt is voor iedereen met of zonder gaatjes in zijn of haar oren? Of ken jij iemand met een allergie voor oorbellen, nikkel, goud of zilver, die op zoek is naar een oplossing voor ontstoken oorlellen? Dan ben je aan het juiste adres!

Uiteraard kan iedereen vanuit het buitenland (binnen Europa) nu ook bij Klipoorbellen.nl een bestelling plaatsen! So let's share the love!

Oorbellen zonder piercing Clipoorbel Clipoorbellen

En wist je dat het binnen Nederland al binnen 1 dag GRATIS is geleverd (afhankelijk van PostNL), wanneer je bestelling voor 15.00 uur is geplaatst?! Binnen Europa kun je de levertijden vinden in de FAQ en zijn wij uiteraard afhankelijk van de levertijden van PostNL, maar ook daar geldt: voor 15.00 besteld, dezelfde dag al op de post!Vragen over onze leveringen van onze clipoorbellen en earcuffs? Neem dan even contact met ons op via de chat.

0 reacties

Gerelateerde posts

Alles weergeven